Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Lanson Rosé Label Ett stort och lyxigt vin som andas Wimbledonflärd
Passar till
AperitifFiskFågelGrönsaker
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 7495
699,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Lanson Rosé Label

Ett stort och lyxigt vin som andas Wimbledonflärd


En guldkantad champagne gjord på pinot noir, chardonnay och pinot meunier. Laxfärgat med doft av rosor, röda bär, smultron och gula kex. Torr och stramt syrlig frukt med apelsin, blodapelsin, röda äpplen och färska örter. Vinet bjuder på en mjukt finbubblig mousse med fräsch syra i delikat finess, elegant och torrt avslut där lakrits trängs med rökig mineralitet. Det är ett stort och lyxigt vin som andas Wimbledonflärd. Passar som aperitif på jubileumsfesten eller till de nygrillade havskräftorna.

”The Lanson Style” bygger på de fyra hörnstenarna: noggrant urval av Crus, vinifiering enligt den traditionella Champagnemetoden, en unik kollektion av reserveviner samt längre lagringstid på jästfällningen i källaren.

“Ett stort och lyxigt vin som andas Wimbledonflärd”

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Det anrika Champagnehuset Lanson grundades redan 1760 och är ett av de äldsta Champagnehusen, fortfarande privatägt. Utgångspunkten har alltid varit att tillvarata den unika expertis och det familjearv som kvinnorna och männen haft i familjen Lanson i över 260 år samt genom sin kärlek till vinerna och ett väl utfört jobb. Idag är chefsvinmakare för Lanson Hervé Dantan, som får fram otroligt eleganta viner där signumet är fräschhet och vitalitet något som kännetecknar husstilen för Champagne Lanson.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.