Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Meinklang Pinot Noir 2020, ett rött vin från Österrike
Meinklang Pinot Noir 2020 Frukten av ekologisk odling och biodynamiska principer
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Österrike
NR 75093
129,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Meinklang Pinot Noir 2020

Frukten av ekologisk odling och biodynamiska principer


På mineralrika, vulkaniska jordar i Burgenland mognar druvorna till Meinklang Pinot Noir 2020. Vinet har en stor inbjudande doft med toner av blåbär, körsbär, viol, en tydlig men mjuk kryddighet och mineralisk sälta. Fattonerna från ett år på ekfat är vackert integrerade i vinet.

Ett balanserat vin med stor finess, god struktur, inbjudande fräschör och ett stilrent avslut. Fint att lagra i ett par år, eller njuta i dag till höstens goda rätter på grönsaker och/eller ljust kött.

Vinet har en stor inbjudande doft med toner av blåbär, körsbär, viol, en tydlig men mjuk kryddighet och mineralisk sälta.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjen Michlits driver sitt jordbruk enligt biodynamiska principer som följer den strikta certifieringen Demeter, vilken garanterar att vinet tillverkas i samklang med naturen. Här främjas mångfald bland såväl växtlighet som djur där kor, grisar, hästar och hönor lever tillsammans med vinodlingarna.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.