Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Winetable Champagne Palmer & Co Brut Reserve fynd
Palmer & Co Brut Reserve Systembolagets stora champagnefynd!
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 7372
349,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Palmer & Co Brut Reserve

Systembolagets stora champagnefynd!


Elegans, finess, smakdjup och en fullödig champagneupplevelse. Palmer & Co Brut Reserve har fyndstämplats av vinskribenter både här på Wine Table och i andra medier, helt enkelt för att det är ett vin som levererar mycket bubbel för pengen. Vinet är gjort på en blend av de tre vanligaste druvorna i champagne – chardonnay, pinot noir och pinot meunier – och bjuder på frisk syra, krispiga gröna äpplen, färsk citrus, ljus nougat och lite rostat bröd.

Det här är en bra allroundchampagne som sitter snyggt som aperitif och inledning på kvällen, men som också kan matcha det mesta i fisk- och skaldjursväg, liksom lättare kycklingrätter, gärna citronkryddad. Eller varför inte testa en klassiker och duka fram små bites med rostat bröd, smetana och löjrom?

Den här champagnen är inget man behöver vänta på eller ge många år i källaren utan dricks bra redan nu. Testa gärna att byta ut det klassiska flöjt-glaset mot en större kupa så får du ut ännu mer av doften.

Läs mer om Champagne

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Grunden till det som skulle bli Palmer & Co lades 1947 när sju druvodlande kollegor bestämde sig för att gå samman och bilda ett kooperativ. Idag ingår flera hundra odlare i kooperativet och totalt förfogar man över cirka 400 hektar vinmark. Kooperativet har genom åren satsat hårt på att ligga i framkant med ny teknik och samtidigt värna om traditionella värderingar.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.