Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Palmer & Co Brut Reserve Systembolagets stora champagnefynd!
Passar till
AperitifFiskSkaldjur
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 7372
389,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Palmer & Co Brut Reserve

Systembolagets stora champagnefynd!


Palmer & Co Brut Reserve levererar elegans, finess, smakdjup och en fullödig champagneupplevelse. Vinet är gjort på en blend av de tre vanligaste druvorna i champagne – chardonnay, pinot noir och pinot meunier – och bjuder på frisk syra, krispiga gröna äpplen, färsk citrus, ljus nougat och lite rostat bröd.

“Palmer & Co Brut Reserve har fyndstämplats av vinskribenter både här på Wine Table och i andra medier, helt enkelt för att det är ett vin som levererar mycket bubbel för pengen.”

Det här är en bra allroundchampagne som sitter snyggt som aperitif och inledning på kvällen, men som också kan matcha det mesta i fisk- och skaldjursväg, liksom lättare kycklingrätter, gärna citronkryddad. Eller varför inte testa en klassiker och duka fram små bites med rostat bröd, smetana och löjrom?

Läs mer om Champagne

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Grunden till det som skulle bli Palmer & Co lades 1947 när sju druvodlande kollegor bestämde sig för att gå samman och bilda ett kooperativ. Idag ingår flera hundra odlare i kooperativet och totalt förfogar man över cirka 400 hektar vinmark. Kooperativet har genom åren satsat hårt på att ligga i framkant med ny teknik och samtidigt värna om traditionella värderingar.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.