Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Perlage Terra Viva Bio 2019 Ekologisk pinot grigio med doft av sommarblomster och smak av grön pigg frukt, perfekt till grillad fisk eller lättare rätter med kyckling.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Italien, Venetien
NR 6305
95,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Perlage Terra Viva Bio 2019

Ekologisk pinot grigio med doft av sommarblomster och smak av grön pigg frukt, perfekt till grillad fisk eller lättare rätter med kyckling.


Friskt doftande av sommarblomster, melon och gul stenfrukt. Mycket fruktig smak av exotisk frukt, ananas, persika, grönt äpple, lime och örter i en saliverande fräsch syrlig struktur med läskande avslut.

Handskördad pinot grigio med addition av 5% sauvignon blanc från rankor uppvuxna ur kalkrika lerjordar i gårdar runt vineriet i Farra di Soligo, Veneto. Druvorna forslas snabbt till vineriet där de pressas och genomgår alkoholjäsning på ståltank. Lagring sker sedan i ett år på ståltank innan buteljering.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Om Perlage: Perlage Winery grundades 1985 och är kanske mest kända för sin innovativa och ekologiska Proseccoproduktion. Företaget drivs av Afra och Tiziano Nardi och deras sju söner. Produktionen är ekologiskt certifierad där de bland annat är helt självförsörjande av varmvatten sedan de installerade solpaneler på vineriets tak 2015. Perlage är vinproducenten som även driver den ekologiska utvecklingen av Prosecco i Italien framåt. Företaget startade med vingården Riva Moretta i hjärtat av Prosecco DOCG och idag är Perlage kända över hela världen för sina ekologiska Prosecco Valdobbiadene gjorda med traditionella metoder. Perlage är synonymt med ekologiska viner av högsta kvalité och tradition där även hjälp av nya innovationer tagit drivet dem framåt där de bl.a. varit först i området med: ekologisk certifiering på Prosecco, första sulfitfria Proseccon, första vegancertifierade Proseccon, första ekologiska Valdobbiadene DOCG klassificerade Proseccon och den första ekologiska Valdobbiadene DOCG Extra Brut Proseccon.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.