Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Rotari Blanc de Blancs Extra Brut Frisk och krispig fullblodschardonnay med rötterna i de italienska alperna
Passar till
AperitifFiskGrönsakerSkaldjur
Produkttyp Mousserande
Land/Region Italien, Trentino-Alto Adige
NR 77152
159,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Rotari Blanc de Blancs Extra Brut

Frisk och krispig fullblodschardonnay med rötterna i de italienska alperna


Rotari Blanc de Blancs Extra Brut är frisk och krispig fullblodschardonnay med rötterna i de italienska alperna. Med ett otroligt driv i den höga strama syran drar den med sig både doft och smak av citrus, gröna äpplen från terroir och druva samt mjukt örtbakat bröd från den långa tiden på sin jästfällning. I kombination med rivig mousse och helt torrt avslut är det ett komplex och förföriskt vin.

“Årgångs Metodo Classico av högsta rang till ett galet bra pris, det formligen osar Superbargain om det här vinet.” – Pär Strömberg

Godast som aperitif där den snygga svartguldiga etiketten lyser med lyxkänsla eller varför inte till hors d’oeuvre på havets läckerheter? Hursom så utlovas lyx till en modest summa. För dig som vill tugga på något till bubblorna rekommenderar vi lyxigt enkla tilltugg till bubbel.

Se när Wine Table testar vinet här!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Mezzacorona är grundat 1904 i Trentino, och är en sammanslutning av kvalitetsmedvetna vinodlare och anrika vinfamiljer som tillsammans förfogar över 2 800 hektar av de bästa vinmarkerna vid foten av de italienska Alperna. Ett team av oenologer och agronomer arbetar dagligen tätt samman med de olika odlarna genom hela processen från blommande vinranka till buteljerat vin. Mezzacorona är områdets mest betydande producent, mest kända för sina mousserande viner.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.