Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Singha
Singha Boon Rawd Brewery
Passar till
Smakikon för drycken: AsiatisktSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: Sällskapsdryck
Produkttyp Ljus lager
Land/Region Thailand
NR 1426
18.30,-
5%
330 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Singha

Boon Rawd Brewery


I samarbete med Singha

Singha är en ljus lager, bryggd med gedigen kunskap och de finaste ingredienserna. Till skillnad mot vad många kanske tror, så är Singha så mycket mer än bara en ”Thailändsk öl”. Boon Rawd Brewery är ett välrenommerat thailändskt brygger som etablerades 1933. Stoltheten i varumärket Singha kommer från det faktum att kvaliteten alltid har varit det viktigaste. Ölen är bryggd med 100% kornmalt och tre noggrant utvalda humlesorter. Med sin friska smak och sitt asiatiska ursprung passar Singha alldeles utmärkt till mat med en aning hetta. Men givetvis går det lika bra att att byta ut de klassiska thailändska ingredienserna mot svenska råvaror, för att få en spännande twist. Det är när två världar möts som magi uppstår.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.