Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

ZoloWinemakersBlendOrganic2020_Winetable
Zolo Winemakers Blend Organic 2020 Från klassisk argentinsk vinmark i Cuyo, Mendoza,
Produkttyp rött vin
Land/Region Argentina
NR 1056
115,-
14,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Zolo Winemakers Blend Organic 2020

Från klassisk argentinsk vinmark i Cuyo, Mendoza,


Från klassisk argentinsk vinmark i Cuyo, Mendoza, kommer det här vinet som är gjort på en blend av 50 procent malbec, 46 procent cabernet sauvignon och 4 procent chardonnay. Resultatet är ett vin med både fyllig fruktighet och stram kryddighet, med smaker av svartvinbär, björnbär, choklad, svartpeppar, mogna körsbär och aningen mynta. En del av vinet har lagrats på 225-liters ekfat i ett halvårs tid.

Det här vinet är tillgängligt och drickredo redan nu. Servera det runt 17 grader och drick till det mesta i köttväg: lamm, vilt eller nöt – gärna med lite feta tillbehör.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Fincas Patagónicas har sin hemvist i Uco Valley, cirka sju mil söder om staden Mendoza. Företaget ägs av Patricia Ortiz, vars mamma kommer från Sverige. Vinmakare på Fincas Patagónicas är Fabian Valenzuela.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning