Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Italiensk feststubbe
En lättare glasflaska med Langhe Rosso, ett rött vin från Piemonte i Italien

I glaset

Langhe Rosso

Läs mer

Italiensk feststubbe

Ta din smörgåstårta till nästa nivå med Maja Berthas härligt smakrika recept, inspirerat av det italienska köket! En fest för smaklökarna och ett måste på din nästa tillställning.


I glaset

Langhe Rosso

Läs mer
En lättare glasflaska med Langhe Rosso, ett rött vin från Piemonte i Italien

Ingredienser

Vitt rostbröd/landgångsbröd som görs i avlång form.

Lager 1

Soltorkade tomater

Färskost

Crème fraiche

Basilika

Lager 2

Pesto

Mascarpone

Fetaost

Spackel

Fästkost

Crème fraiche

Parmesan

Dekor

Salami

Mozzarellabollar

Hyvlad parmesan

Rostade pinjenötter

Basilika

Gör såhär:

  • 1. Lägg ut första lagret bröd. Skär gärna bort kanterna på rostbröd (om du väljer att använda det)
  • 2. Blanda ihop alla ingredienser till första lagret och fördela jämt över brödet.
  • 3. Lägg på andra lagret av bröd.
  • 4. Blanda ihop alla ingredienser till andra lagret och fördela jämt över brödet.
  • 5. Avslutningsvis lägger du på ytterligare ett lager av bröd och spacklar sedan hela tårtan med blandningen av färskost, crème fraiche och riven parmesan.
  • 6. Sedan är det bara att dekorera och här kan bara fantasin sätta stopp!

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.