Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Vin Chaud

Vin Chaud

Att få slå sig ner i en snödriva med ett renskinn under rumpan och rykande het Vin Chaud i termosen kan vara vinternjutning när den är som bäst. Enkelt att tillreda och perfekt att ha med sig som “energidryck” i ryggsäcken.

Ingredienser

75 cl fruktigt rött vin
½ dl socker
1 apelsin
1 kanelstång
2 hela stjärnanis
En nypa vaniljpulver

Gör såhär:

Häll vinet i en kastrull och lös sockret genom omrörning på låg värme. Tillsätt sedan kryddorna samt skivor av apelsinen och låt dra i ca 30 minuter. Avsluta med att sila drycken och hälla upp den i termos. Servera varm med ytterligare en klyfta apelsin i koppen.

Mer inspirerande läsning


De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.