Salsa på papaya och gravlax — Wine Table

Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Salsa på papaya och gravlax
En glasflaska med Nessa Rosé, ett rosévin från Frankrike

I glaset

Nessa Rosé

Läs mer

Salsa på papaya och gravlax

Kocken Anders Levén bjuder på en tropisk dans på tallriken med en förfriskande salsa på papaya och eleganta gravlax. Utsökt till rosévinet!


I glaset

Nessa Rosé

Läs mer
En glasflaska med Nessa Rosé, ett rosévin från Frankrike

Ingredienser

100 g gravad lax

1 papaya

Groddar av valfri sort

1 Lime

Finhackad chili

Salt, peppar

Färsk koriander

Gör såhär:

  • 1. Tärna laxen och papayan i centimeterstora tärningar.
  • 2. Lägg i en skål, pressa över saften från en lime, tillsätt den finhackade chilin och smaksätt med salt och peppar.
  • 3. Toppa med finhackade korianderblad och servera i små portionsglas.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.