Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En lättare glasflaska med Alamos Organic Malbec, ett rött vin från Cuyo i Argentina
Alamos Organic Malbec Smakrikt rödvin med klassiska smaker från Argentina!
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Argentina, Cuyo
NR 2460
119,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Alamos Organic Malbec

Smakrikt rödvin med klassiska smaker från Argentina!


Alamos Organic Malbec är ett rejält smakrikt vin, lite rustik i stilen med klassiska smaker av björnbär, blåbär, mörka plommon, mogna körsbär, choklad, vanilj, kaffe och kryddighet. Från nio månader på franska och amerikanska fat.

“Just detta ekologiska exemplar stoltserar med en djup frukt och en lätt fathantering bidrar till en liten vaniljton som rundar av helheten.” –Maja Berthas

Passar perfekt till smakrika kötträtter som en god gryta med svamp, oxe och pancetta. Mår bra av att serveras något svalare än rumstemperatur, runt cirka 17 grader.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Producenten är familjeföretaget med samma namn som vinet, Alamos. E tt namn som kommer från det spanska ordet för poppelträd. Egendomen har sitt säte i distriktet Mendoza, i Argentina. Druvorna till vinet kommer från tre olika vingårdar: La Consulta, Tupungato och Lunlunta.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.