Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Albert Schoech Alsace 2019, ett vitt vin från Alsace i Frankrike
Albert Schoech Alsace 2019 Ett välgjort vin till fyndigt pris!
Passar till
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Alsace
NR 2135
102,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Albert Schoech Alsace 2019

Ett välgjort vin till fyndigt pris!


Strax nordväst om Colmar, i hjärtat av Alsace och i skuggan av den mäktiga bergskedjan Vogeserna ligger Albert Schoech. Ett välrenommerat kooperativ med en gedigen historia och många välgjorda viner i sin portfölj.

Albert Schoech Alsace 2019 tillverkas på de för området klassiska druvorna chasselas, pinot blanc, riesling och sylvaner, som skördas från sluttningarna väst om Colmar. Det här är ett läckert fruktigt vin med blommande aromatik och läskande syra. En lika tjusig aperitif som stilig följeslagare till såväl en riktigt god sushi som till klassikern choucroute garnie. Kort och gott – ett välgjort vin till fyndigt pris.

“Kort och gott – ett välgjort vin till fyndigt pris”

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Albert Schoech grundades 1840 av Jean Schoech i Ammerschwihr och ingår numera i Cave Vinicole d’Ingersheim med högsäte strax nordväst om Colmar. Albert Schoechs viner görs under egen etikett av vinmakaren Jean-Léon Schoech och önologen Francis Klee. Det här är en medelstor, välrenommerad producent som står för välgjorda viner tillverkade på alla sorters tillåtna druvor.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.