Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Badenhorst Secateurs Red Blend 2019 Swartlandgodis på hipsterdruvan cinsault
Passar till
FläskLammNöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 75024
159,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Badenhorst Secateurs Red Blend 2019

Swartlandgodis på hipsterdruvan cinsault


Swartlandgodis på hipsterdruvan cinsault kryddat med en dos syrah och grenache har gett en örtig doft med smak av peppriga röda bär i bjussig stil. Ett förtjusande rött för den som vill smaka på ett instegsvin från Sydafrika.

Vinet är tillgängligt via beställningssortimentet på Systembolaget och går att köpa i kolli om minst tre flaskor. Ett prisvärt vin på druvor från egna och grannarnas vingårdar, från gamla rankor och så kallade bush vines. Vinet trampas för fot och lagras sedan på både gamla ekfat och i betongtankar. Druvorna avstjälkas inte och den enda tillsatsen är lite svavel. Jästen som används är helt naturlig.

Om producenten

Tillverkat av Adi Badenhorst, en vinmakare med gård i regionen Swartland som gör sina viner på ett så naturligt sätt som möjligt. Gården köptes nedgången med väldigt gamla vinstockar, vissa rankor planterades redan på 1950-talet och de yngre stockarna är från början av 1980-talet. Idag producerar Adi Badenhorst cirka 200 000 flaskor vin per år.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.