Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

winetable_itabargain_borgogno
Borgogno Langhe Rosso 2021 Väldigt bra allroundvin också, sitter bra till det mesta du är sugen på att toppa pizzan med.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Piemonte
NR 70384
129,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Borgogno Langhe Rosso 2021

Väldigt bra allroundvin också, sitter bra till det mesta du är sugen på att toppa pizzan med.


Från regionen Langhe på en blend av barbera, dolcetto, freisa och merlot. Resultatet är ett vin som – på det bästa av sätt – personifierar något rättframt och komplicerat, det är liksom bara att poppa, klunka och njuta. Här behövs inga analyser, njut bara. Väldigt bra allroundvin också, sitter bra till det mesta du är sugen på att toppa pizzan med.

Här behövs inga analyser, njut bara.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Giacomo Borgogno grundades av familjen Borgogno för över 250 år sedan, redan 1761. År 2008 tog familjen Farinetti över firman och sedan dess har man varsamt renoverat vineriets huvudbyggnad men bevarat de historiska källarna. Sedan 2012 driver sonen Andrea Farinetti firman, efter avslutade studier i just önologi.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.