Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir Ett torrt, friskt och elegant vin med läskande mineraltoner och en fruktighet som drar mot solmogna gula plommon, krispigt äpple, mandelblom och citrus.
Passar till
AperitifFiskSkaldjur
Produkttyp Mousserande
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 7889
149,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir

Ett torrt, friskt och elegant vin med läskande mineraltoner och en fruktighet som drar mot solmogna gula plommon, krispigt äpple, mandelblom och citrus.


Boschendal ligger inbäddat i en av de mest pittoreska dalarna i Western Cape. Med en vinframställningstradition som sträcker sig 300 år bakåt i tiden, erbjuder Boschendal Wine viner som drar till sig vinälskare från hela världen.

Det välgjorda, vackert nyanserade mousserande vinet Boschendal Brut NV har en svårslagen charm där druvorna chardonnay 52 % och pinot noir 48 % tillverkas enligt konstens alla regler – methode cap classique. Vinet vilar i 24 månader på sin jästfällning innan degorgering. Resultatet är ett torrt, friskt och elegant vin med läskande mineraltoner och en fruktighet som drar mot solmogna gula plommon, krispigt äpple, mandelblom och citrus. Smaken är lång och insmickrande med läskande intensitet. Det här är en strålande match till nygrillade räkor med rostat bröd, citron och aioli.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.