Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Cartizze Valdobbiadene Superiore Dry
Cartizze Valdobbiadene Superiore Dry Krämig och fyllig karaktär med smak av gula päron, honung, mandelmassa och ett svagt stråk av lakritsrot.
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: SällskapsdryckSmakikon för drycken: apertiff.svgSmakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Mousserande
Land/Region Italien, Venetien
NR 79797
331,-
11.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Cartizze Valdobbiadene Superiore Dry

Krämig och fyllig karaktär med smak av gula päron, honung, mandelmassa och ett svagt stråk av lakritsrot.


Med Cartizze Valdobbiadene Superiore Dry har vi klättrat några steg uppåt på Prosecco-stegen. Druvorna kommer från det eftertraktade vingårdsläget Cartizze som räknas som ett av områdets allra främsta. Vinet har en krämig och fyllig karaktär med smak av saftiga gula päron, honung, mandelmassa och ett svagt stråk av lakritsrot. Njut till en nygjord risotto med mängder av vällagrad parmesan.

Vinet har en krämig och fyllig karaktär med smak av saftiga gula päron, honung, mandelmassa och ett svagt stråk av lakritsrot.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinproducenten Bisol är en familjeägd vinfirma som odlat vindruvor i de vindlande sluttningarna i Valdobbiadene i nära 500 år. Idag är de världskända för sina ekologiskt odlade och internationellt erkända Prosecco-viner.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.