Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Chablis Domaine Chablis, William Fevre 2018 Frisk och mineralig Chablis som för tankarna till lime, flagad mandel och nyvispad grädde.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Bourgogne
NR 50940
299,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Chablis Domaine Chablis, William Fevre 2018

Frisk och mineralig Chablis som för tankarna till lime, flagad mandel och nyvispad grädde.


Frisk, spänstig och mineralig Chablis som för tankarna till lime, flagad mandel och nyvispad grädde. Den rena smaken har även inslag av gröna äpplen och citron. Läcker och rik stil som vinner på några års lagring eller en rejäl dekantering innan servering.

Njut till pocherad sjötunga med en romstinn vitvinssås och pressad potatis. Vinet fungerar även perfekt till färska skaldjur eller pocherad fisk.

Om producenten

Domänen William Fevre ligger i Chablis, den nordligaste vinodlingsregionen i Bourgogne, och är ett familjeföretag över flera generationer. Sedan starten 1959 har man arbetat passionerat för att ge varje vingårdsläge sin egen karaktär till vinerna. Idag disponerar domänen totalt 78 hektar och är en stor landägare i Chablis, det gör också att vinhuset kan erbjuda viner med stor variation.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.