Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

WineTable Conde Valdemar Rosé Spanien
Conde Valdemar Rosé Frisk smak med fin, återhållen fruktighet.
Produkttyp Rosévin
Land/Region Spanien, Rioja
NR 79470
119,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Conde Valdemar Rosé

Frisk smak med fin, återhållen fruktighet.


Conde Valdemar Rosé visar olika aromer. Elegant vin som framhäver de färska blommorna. Smaken är mild, subtil och fruktig med en välbalanserad syra. Fin, återhållen fruktighet, balanserad, liten mineral ton med inslag av citrus och röda äpplen. Frisk doft av jordgubbar, smultron och röda rosor.

”Elegant vin som framhäver de färska blommorna.”

Detta vin passar perfekt till rökt fisk, soppor, krämer och sallader. Den passar även bra till medelhavsköket som ristallrikar och pasta och rätter med bittersöt sås.

Ta del av mer viner från Roija.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Bodegas Valdemar är familjeföretaget som verkat i den spanska regionen Rioja sedan slutet av 1800-talet. Här såväl som i resterande Europa ses de som pionjärer inom vinframställning och tillhör bland annat bland de första att använda sig av temperaturkontrollerad jäsning för att få till en så bra slutprodukt som möjligt.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.