Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Delas Les Launes Crozes-Hermitage Fenomenal balans och ett vin som både bjuder på stram struktur och klunkvänlig finess. 
Passar till
LammNötVilt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Rhonedalen
NR 2800
219,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Delas Les Launes Crozes-Hermitage

Fenomenal balans och ett vin som både bjuder på stram struktur och klunkvänlig finess. 


Väldigt elegant vin, smakrikt och djupt men också med fin finess. Här finns allt det där man ju älskar med syrah-druvan: violen och lavendeln, den nymalda svartpepparkryddan, de mörka körsbären och björnbären och de lite rökta charkuterierna.

“Nog sitter den här typen av vin magiskt bra när det börjar dra lite kallare runt knuten. En sipp av det här och man blir liksom varm inifrån och ut.”–Andreas Grube

Lysande gott till söndagsstek, boeuf bourgignon, coeur de filet provencale eller klassiskt brasseriekäk med entrecote, bea och pommes. Kolla in Wine Tables recept på entrecôte och syrlig senapsvinägrett.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Vinproducenten är grundat 1835 samt är en av de främsta producenterna för klassiska och tidlösa röda och vita viner från hållbara odlingar i norra Rhônedalen och runt Hermitage-berget. Idag äger champagneproducenten Deutz firman.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.