Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Domaine Bousquet White Brut
Domaine Bousquet White Brut Prisvärt fina bubblor!
Passar till
Smakikon för drycken: AperitifSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: SkaldjurSmakikon för drycken: Sällskapsdryck
Produkttyp Mousserande
Land/Region Argentina, Cuyo
NR 2526
131,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Domaine Bousquet White Brut

Prisvärt fina bubblor!


Domaine Bousquet White Brut är fruktig med en ungdomlig smak av päron, gröna äpplen, kex, krusbär och lime. Vinet består av en druvblandning på 75% chardonnay och 25% pinot noir.

Frisk och fruktig med krispig naturlig syra.”

Utmärkt att servera som aperitif eller till rätter av fisk eller skaldjur. Se ett läckert recept på parmesangratinerade havskräftor.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjen Bousquet kommer ursprungligen från Carcassonne i södra Frankrike där de producerat vin i fyra generationer. Domaine Bousquet i Mendoza är grundat 1997 av Jean Bousquet, och omfattar cirka 150 hektar vinodlingar. De första vingårdarna etablerades i Valle Gualtallary i Tupungato, Uco Valley, Mendoza, och första årgången producerades 2002.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.