Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Dopff Schoenenbourg Grand Cru 2018 Guldfruktig och värmande kryddig riesling med frisk syra!
Passar till
FiskGrönsakerSällskapsdryck
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Alsace
NR 6484
259,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Dopff Schoenenbourg Grand Cru 2018

Guldfruktig och värmande kryddig riesling med frisk syra!


Guldfruktig och värmande kryddig riesling med frisk syra och karaktäristiska Alsacedrag av spenderad tid på sin jästfällning. En salt mineralrik ton slår ann mot den söta frukten och ger en aptitlig gastronomisk touch där ett fylligt och långt avslut ger komplexitet och energi.

Dopff au Moulins svåröverträffade långvariga erfarenhet ger dem tillgång till många av områdets bästa Grand Cru-lägen, inte minst Schoenenbourg där de själva äger 15 hektar sedan många generationer tillbaka.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Få firmor kan skryta om både ett så anrikt förflutet och så många ikoniska innovationer som Dopff au Moulin. Egendomen var först med att producera Crémant d’Alsace och först med att buteljera sina viner på de avlånga ”flûte”-flaskor som idag enligt lag pryder samtliga av regionensviner. Dopff au Moulins svåröverträffade långvariga erfarenhet ger dem tillgång till många av områdets bästa Grand Cru-lägen, inte minst Schoenenbourg där de själva äger 15 hektar sedan många generationer tillbaka. Dopff au Moulin är mitt uppe i att konvertera till ekologisk odling, men sedan lång tid tillbaka arbetar man i samklang med naturen med stort engagemang för hållbarhet.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.