Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Rättframt, öppet och schyst för pengen! El Rey Garnacha 2022
Produkttyp Rött vin
Land/Region Spanien
NR 59616
129,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Rättframt, öppet och schyst för pengen!

El Rey Garnacha 2022


El Rey Garnacha 2022 bjuder på tät och maffig med gott om färska bär som blåbär, hallon och björnbär, dessutom i hyfsat lätt och josig stil. I doft och smak också aningen blommig parfym, pepprig krydda, torkade örter och lakrits. El Rey är kort och gott rättframt, öppet och schyst för pengen. Perfekt till både till en lyxig charkbricka eller en örtig lammstek. Eller varför inte till experimenten vid sommargrillen!

“I doft och smak aningen blommig parfym, pepprig krydda, torkade örter och lakrits”

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

El Rey är gjord på garnacha-druvor odlade på hög höjd i bergen väster om Taragona i södra Katalonien. Här på höjderna är en sval vind nästan ständigt närvarande vilket ger druvorna en friskhet och fruktighet. Det är även här i bergskedjan Sierra de Montsant vi hittar de berömda vinregionerna DO Montsant och DOQ Priorat. Druvorna odlas på terrasser i bergssluttningarna, där den måttliga nederbörden tvingar rankornas rötter på djupet i den kalkrika lerjorden. Producenten har valt just garnacha till El Rey eftersom det är en druva som på hög höjd och rätt odlad kan ge en ”sjungande frukt”.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.