Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på François Lurton Les Fumées Blanches Rosé
François Lurton Les Fumées Blanches Rosé Fin balans mellan syra och frukt och fin eftersmak. 
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: GrönsakerSmakikon för drycken: Sällskapsdryck
Produkttyp Rosévin
Land/Region Frankrike
NR 22138
101,-
12%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

François Lurton Les Fumées Blanches Rosé

Fin balans mellan syra och frukt och fin eftersmak. 


Les Fumées Blanches Rosé är lättsamt, friskt och läskande. Smultron, vilda hallon och jordgubb från druvan sauvignon gris. Stram dräkt med hög syra och friskt örtigt och bärigt avslut. Som ett rosévin skall smaka när våren äntligen slår till. Bra struktur, fin balans mellan syra och frukt och fin eftersmak. En verklig trotjänare i det fasta sortimentet som levererar bra rosé för pengen år efter år.

”Som ett rosévin skall smaka när våren äntligen slår till. ”

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

François Lurton är född och uppvuxen i Bordeaux i Frankrike, men inledde sin vinmakarbana på andra sidan Atlanten, närmare bestämt i Argentina. Idag är François Lurton en av vinvärldens största profiler och mannen bakom en rad framgångsrika viner, inte minst succén Les Fumées Blanches, där han visar upp sitt hantverkskunnande med favoritdruvan sauvignon blanc.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.