Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Mas Janeil Le Petit Pas
Mas Janeil Le Petit Pas Ett generöst, värmande och örtigt rött vin med stor personlighet från en mosaik av mineralrika jordmåner.
Passar till
Smakikon för drycken: FläskSmakikon för drycken: LammSmakikon för drycken: Grönsaker
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Languedoc-Roussillon
NR 79687
121,-
14.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mas Janeil Le Petit Pas

Ett generöst, värmande och örtigt rött vin med stor personlighet från en mosaik av mineralrika jordmåner.


Mas Janeil Le Petit Pas är stort generöst och kryddigt med fin komplexitet och värmande söt frukt. Björnbär, mörka svart bär, lavendel, garrigue och skogshallon i tydlig ekfatskaraktär. Det är ett örtigt och värmande vin med avslutande drag av svartpeppar och choklad.

”Generöst, balanserat och kritikerrosat. Mas Janeil Petit Pas är ett sydfranskt guldkorn.”

Med god koncentration och ren, finstämd frukt är detta rödpang ett utmärkt val till rätter på lamm. Koka ihop ljuvligt lammlägg med salvia i veckan kanske?

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Mas Janeil – denna natursköna egendom fångade vinpionjären François Lurton för femton år sedan, då han fick upp ögonen för markens stora potential för vinodling. Egendomen ligger en bit utan för staden Maury, vid foten av Corbières. Här lyfter François fram förstklassiga druvor genom hållbara jordbruksmetoder och en så naturlig framställning som möjligt.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.