Frantzén & Cauble
Lättdrucket och mjukt, men med en touch av elegans skapat av Michelinkrögaren.
Frantzén & Cauble består till 90% av Grenache-druvor, och 10% av Cinsault- och Syrah-druvor. Vinet har en elegant smak av hallon, körsbär och vilda örter. Druvorna till vinet kommer från gamla vinstockar i den södra Rhonedalen.
”Tillsammans har jag, Björn och hans ledande sommelier testat över 100 olika kombinationer – allt för att få till bästa tänkbara balans och smakprofil.” –Ian Cauble
Vinet passar riktigt bra till mat, allt från pasta, kyckling och fläskfilé till mörkare kött som vilt.
ombud eller direkt hem.
Om Producenten
Dettta är ett samarbete mellan den trestjärniga Michelin-kocken Björn Frantzén och Master Sommelier Ian Cauble. Dessa två legendarer, mästare inom sina respektive områden, förenar sina expertiser för att skapa en enastående gastronomisk upplevelse.