Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Garage Wine Las Higueras 2014 Garage Wine
Passar till
Nöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Chile, Valle Central
NR 53960
359,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Garage Wine Las Higueras 2014

Garage Wine


Cabernet franc är en druva på frammarsch i Chile, där det här vinet kommer ifrån. Just de här druvorna växer på en terrass ovanför floden Archibueno i Maule Valley, och rankorna är över hundra år gamla. Produktionen är väldigt traditionell och istället för temperaturkontrollerade tankar håller man koll på temperaturen genom att öppna och stänga fönstren.

I doft och smak hittar man mogna mörka bär, plommon, sötlakrits, cigarrlåda, lite blyerts och fatiga kryddor i tät stil och med lång välstrukturerad eftersmak. Gott om både fyllig frukt och pigg syra. Lysande gott till exempelvis lammstek med mycket färska örter och vitlök.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Garage Wine Company grundades 2001 av Derek Mossman Knapp, hans fru Pilar Miranda och deras vän Alvaro Peña. Från början var projektet mest som en hobby med målet att göra småskaligt, hantverksmässigt vin med familjen, men sedan har produktionen växt och idag producerar man ungefär 40 000 buteljer om året.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.