Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Las Pisadas Rioja 2017
Produkttyp Rött vin
Land/Region Spanien, Rioja
NR 74154
189,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Las Pisadas Rioja 2017


Mörkt bärig och kryddigt örtig i doften. Tät av svarta körsbär, mörka plommon och vilda hallon. En modern Rioja med flirt till anor långt innan de amerikanska fatens intåg. Varmfruktig med mjuk, frisk syra och välbalanserad struktur. Mycket smakrik och kraftfull och en god vän till vilt och nötkött i värmande grytor eller på grill.

Fakta

100% Tempranillo som macererades med skalen i 18 dagar. Jäsningen skedde i temperaturkontrollerade ståltankar vid 26-28 grader. Därefter lagrades vinet i 10 månader på franska ekfat, varav 16% var nya.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Familjen Torres är en av världens mest kända familjer i vin- och dryckesbranschen. Med anor sedan mitten av 1600-talet har de verksamma inom vinnäringen och år 1870 etablerade de sig som vinproducent. Namnet och varumärket Torres har sedan dess borgat för hög kvalitet och visionär hållbarhet, inte bara i rötterna i Katalonien utan även i många olika distrikt och andra länder. Vinhuset har vunnit många fina utmärkelser genom åren och år 2021 fick de den prestigefyllda utmärkelsen ”World’s Most Admired Wine Brand” för femte gången av  Drinks International.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.