Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

wine-table-meinklang-grüner-veltliner
Meinklang Grüner Veltliner Biodynamiskt grüner veltliner med druvtypisk karaktär av päron och vitpepprighet.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Österrike
NR 52685
119,-
11%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Meinklang Grüner Veltliner

Biodynamiskt grüner veltliner med druvtypisk karaktär av päron och vitpepprighet.


Meinklang har skapat en biodynamiskt odlad grüner veltliner med energi som har en druvtypisk karaktär av päron och vitpepprighet. Ett friskt och livligt mingelvin med angenäm syra som ger aromer av saftiga päron och vita blommor, lätt vitpepprighet och citrus. Tydlig frukt i början som mynnar ut i en frisk och lätt pepprig bana. Smal och rak men fortfarande lekfull!

”Energi och en druvtypisk karaktär av päron och vitpepprighet.”

Tillsammans med schnitzel med ugnsbakad potatis och en god crème på sardeller och kapris blir detta en lyckad match, men också mycket trevligt bara som den är!

 

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjen Michlits driver Meinklang och är placerad i Burgenland, som är den näst största vinproducerande regionen i Österrike. Michlits driver sitt jordbruk enligt biodynamiska principer som följer den strikta certifieringen Demeter, vilken garanterar att vinet tillverkar i samklang med naturen. Fokus ligger på att främja må mångfald bland såväl växtlighet som djur.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.