Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

WineTable Meinklang Kontext Österrike
Meinklang Kontext Inbjudande aromatisk av färska aprikoser och persikor.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Österrike, Meinklang
NR 57557
75,-
11,5%
250 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Meinklang Kontext

Inbjudande aromatisk av färska aprikoser och persikor.


Meinklang Kontext från producenten Djuce fyller sin färgglada burk med ett orange vin från Österrikiska Meinklang. Ur glaset hoppar friska citrusfrukter av allehanda slag blandade med en viss jästighet, en nypa torkade örter och ett avslut som påminner om brittisk apelsinmarmelad. De bitiga små tanninerna griper tag om tungan och släpper inte i första taget.

Inbjudande aromatisk av färska aprikoser och persikor. Läckert texturerat med torra tanniner och färsk pigg alert frukt.

”Ur glaset hoppar friska citrusfrukter av allehanda slag blandade med en viss jästighet.” –Maja Berthas

Läs mer om Djuce burkviner här!

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Grundarna av Djuce har bakgrund som bolagsbyggare, bland annat den kreativa byrån Radon och klädmärket ASKET. Tidigt i researchen insåg de att mycket av ett vins negativa påverkan på klimatet beror på förpackning och transport. När de i nästa steg hittade en graf hos systembolaget som visade att man kunde sänka CO2- utsläppen på förpackningar med 79% genom att byta traditionell glasflaska mot burk var valet självklart. Satsningen på högkvalitativt och hållbart producerat vin paketerat i aluminiumburk var igång och Djuce föddes.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.