Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Montelvini Il Brutto Asolo Prosecco Superiore Sui Lieviti Friskt mousserande med potential för lagring som vackert utvecklas med tiden.
Passar till
FiskGrönsakerAperitifSkaldjur
Produkttyp Mousserande
Land/Region Italien, Venetien
NR 2527
149,-
11%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Montelvini Il Brutto Asolo Prosecco Superiore Sui Lieviti

Friskt mousserande med potential för lagring som vackert utvecklas med tiden.


Montelvini Il Brutto Asolo Prosecco Superiore Sui Lieviti är klart och transparent vid första serveringen med frisk syrligt gulfruktig ton i en mineralisk salinitet. Andra glaset, då flaskan rört upp jästfällningen och skapat ett vin med tydlig slöja får du ett fylligare vin. Frisk, söt och pigg med tätare struktur och mer sälta och jästtoner. Här finns inslag av päron, kex, gröna äpplen, vit persika, örter, kiwi och lime.

“Lagringsbar trots låg sulfit, låg restsockernivå och ett otroligt lågt pris i förhållande till den höga kvaliteten.” –Pär Strömberg

Ett matvänligt vin som går utmärkt till rätter som fisk & skaldjur, pasta eller ostar. Se Wine Tables recept på Laxtartar med grapefrukt, soja- och sesammajonnäs.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Familjen Serena har över ett sekel historia och passion inom vinvärlden. En vändpunkt i företagets utveckling kom år 1968, då Armando Serena började med egen vinproduktion i Venegazzù, en liten by i Volpago del Montello. Med tiden växte företaget för att idag vara en av referenspunkterna för vinproduktion av kvalitetsviner.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.