Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Pink Punk Sommarens succévin som går åt fortare än kvickt!
Passar till
FiskFågelGrönsaker
Produkttyp Rosévin
Land/Region Serbien
NR 93934
160,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Pink Punk

Sommarens succévin som går åt fortare än kvickt!


Pink Punk är ekologisk cabernet franc, merlot och cabernet sauvignon från Fruška Gora och det lilla garagevineriet Chichateau. Ljus ton av smultron, hallon och jordgubb, pigg och alert med läskande frisk syra, torrt och strukturerat med lätt grepp där en aptitlig blodgrapebeska ger en extra kick i avslutet.

“Pink Punk är ett vin som skall drickas, klunkas, svalt och helst omgående, inte på grund av någon annan anledning än att det är oemotståndligt.” –Pär Strömberg

Ljust transparent rosa med helt genomskinlig flaska befäst med bygelkork, som gjort för att poppas i picknick sammanhang där man kan behöva korka igen på grund av stoj och stim, men inte behöver spara för en längre tid.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Chichateau Estate är en av de minsta familjeägda vinegendomarna i Serbien och omfattar sju hektar. Beroende på skörd producerar man ett antal olika varumärken varje år. Merparten av arbetet i vingården sköts för hand och just nu arbetar med att ställa om till ekologisk odling. Från och med årgång 2014 är produktionen ekologiskt certifierad.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.