Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Planeta Nocera rött vin
Planeta Nocera 2017 Kryddigt, fruktintensivt vin med toner av mörka frukter, körsbär, lite läder och mogna blåbär.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Sicilien
NR 75878
199,-
13,5%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Planeta Nocera 2017

Kryddigt, fruktintensivt vin med toner av mörka frukter, körsbär, lite läder och mogna blåbär.


Ett vin med en stor intensiv fruktighet och en härlig pepprighet i eftersmaken. Här känns det som man får en stor skål med mörka frukter, körsbär, en gnutta läder och mogna blåbär presenterad framför sig. Då det inte finns några fat inblandade så får verkligen den rena druvan stå i centrum. Ett utmärkt val till ett örtkryddat lamm men även utvalda ostar.

Nocera är druvan med lång historia som har sitt ursprung på Sicilien och hyllades av romarna redan under 200-talet f.Kr.

Se när Wine Table provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

La Planeta är en vinproducent på Sicilien med sex olika vinerier med omkringliggande vingårdar. Egendomarna bjuder på stor variant i allt från jordmån och topografi till klimat. La Baronia är det minsta av vinerierna och ligger i Capo Milazzo, en till Sicilien hörande halvö med havet på tre sidor. Vinmakare är Patricia Tóth.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.