Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Privat Brut Nature Reserva
Privat Brut Nature Reserva Cava som bjuder på allt det där man förväntar sig och vill ha.
Passar till
Smakikon för drycken: AperitifSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: GrönsakerSmakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Mousserande
Land/Region Spanien, Cava
NR 7904
131,-
11.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Privat Brut Nature Reserva

Cava som bjuder på allt det där man förväntar sig och vill ha.


Privat Brut Nature Reserva är toppenbra instegscava som bjuder på allt det där man förväntar sig och vill ha. Rikligt med gröna äpplen och päron, mariekex, färska örter, lime och lite syrliga krusbär. Piggt, friskt och läskande, också med en avslutande mineralisk klang i eftersmaken.

”Toppenbra instegscava som bjuder på allt det där man förväntar sig och vill ha.” –Andreas Grube

Nyckeln symboliserar ett verktyg som tillåter oss att komma åt en privat, dold och glamorös värld samtidigt som den är förbjuden eller cencurerad. Druvorna till vinet kommer från Finca Almirall de Puigdespi som ligger i Castellvi de la Marca i Penedés. Alla druvor är dessutom ekologiskt certifierade.

Passar som aperitif eller till lättare rätter av fisk och skaldjur. Även en fin match till vegetariskt. Varför inte testa till en frasig vegetarisk smördegstarte med sparris och getost. 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Mitt i hjärtat av Penedés hittar du Celler Privats 73 hektar ekologiskt odlade mark. Samtliga cavor är ekologiskt certifierade och de använder sig inte av några bekämpningsmedel. Deras mål är att bibehålla en biologisk mångfald som respekterar den inhemska floran och faunan samtidigt som de producerar enastående Cavor.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.