Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

winetable_itsabargain_revibrut
Revì Brut 2015 Elegant mousserande med toner av gula äpplen, nötter och nybakat bröd. Perfekt till skaldjur eller som aperitif.
Produkttyp Mousserande
Land/Region Italien, Trentino
NR 7402
109,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Revì Brut 2015

Elegant mousserande med toner av gula äpplen, nötter och nybakat bröd. Perfekt till skaldjur eller som aperitif.


Trentodoc, mousserande från Trento i norra Italien gjort på traditionell metod. Sval, ren, läskande och krispig med gott om både solmogen citrus, syrliga gröna äpplen och lite hasselnötsrondör. I eftersmaken en tydligt mineralisk ton som piggar upp. Ambitiöst och seriöst, och klockrent för pengen.

Revì Brut 2015 har legat sex år på sin jästfällning innan degorgering, en lång tid när du jämför med andra mousserande årgångsvin. Druvorna som skördats för hand är av sorten chardonnay och pinot noir.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Producenten Azienda Vinicola del Revì är grundat 1982 av Paolo Malfer i Trento-trakten i regionen Trentino-Alto Adige. Vinhuset producerar enbart mousserande viner som alla är tillverkade enligt traditionell metod. Det gör att de har appellationen Trentodoc.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.