Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

chardonnay sydafrika
Sumaridge Chardonnay 2020 Smörig fatlagrad chardonnay med fyllig kropp och maffigt uttryck.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 96026
199,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Sumaridge Chardonnay 2020

Smörig fatlagrad chardonnay med fyllig kropp och maffigt uttryck.


Sumaridge Chardonnay 2020 Härlig inbjudande chardonnay från milda Upper Hemel-en-Aarde Valley med djup, gyllene, färg och nosen full av gula plommon, persika, vanilj, ekfat och nötter. Ett syrligt vin med kraft och struktur, storhet och pondus. Det här vinet sitter som en smäck till nyfångad, grillad hummer med smält vitlökssmör, pommes frites och ris – i sann Sydafrikaanda!

Smörig fatlagrad chardonnay med fyllig kropp och maffigt uttryck. Gul frukt, vanilj och gult gräs i ett örtkryddat sommarsmörigt avslut.

Se när Wine Table’s redaktion provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Det maritima klimatet i vindistriktet gör att vinerna som produceras här kategoriseras av tydlig mineralitet, naturligt hög syra och en komplexitet som kommer från druvornas långsamma mognad. Sumaridge har ett tydligt hållbarhetsfokus under odlingsprocessen och arbetar för att ha minimal inverkan under vinets tillverkningsprocess.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.