Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Von Winning Königsbacher Ölberg Riesling
Von Winning Königsbacher Ölberg Riesling Fyllig och frisk riesling med härlig syra!
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: Asiatiskt
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Tyskland, Pfalz
NR 55615
291,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Von Winning Königsbacher Ölberg Riesling

Fyllig och frisk riesling med härlig syra!


Von Winning Königsbacher Ölberg Riesling har en stenfruktig nos, mineralisk sälta, persika. Fyllig och frisk, läskande fruktsyra, hög syra i fin balans med torr struktur, mogen frukt och sirlig lång eftersmak.

”Von Winning är en av de ledande egendomarna i Pfalz och drivs av egensinniga idéer som först ses som normativa- och banbrytande idéer, men som sedermera kopieras av fler och fler i vinnäringen. Ett gott köp således på fler än ett plan!” –Pär Strömberg

Servera vinet till smakrika kyckling- eller fiskrätter, går även utmärkt till asiatisk mat. Se annan riesling från Von Winning!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Weingut VON WINNING är grundat 1849 och då under namnet Dr. Deinhard. År 2008 ändrades namnet till VON WINNING, efter svärsonen till grundarens son Andreas Reinhardt. Man planterade vinrankorna tätt utan pesticider eller kemiska gödningsmedel. I de fina källarvarven är många av de främsta vinerna i världen producerade och lagrade.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.