Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Winetable rhonedalen Xavier Vignon Côtes-du-Rhône
Xavier Vignon Côtes-du-Rhône Grenache Vieilles Vignes Organic Ett riktigt dunderfynd från Xavier!
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Rhônedalen
NR 2151
125,-
14,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Xavier Vignon Côtes-du-Rhône Grenache Vieilles Vignes Organic

Ett riktigt dunderfynd från Xavier!


Xavier Vignon Côtes-du-Rhône Grenache Vieilles Vignes Organic är ett riktigt dunderfynd! – I doft och smak hittar man en korg skogsbär matchat med färska örter, svartpeppar och aningen lakrits. Okomplicerat och charmigt i stilen. Sitter bra till mycket i matväg, testa till exempel lammjärpar – eller varför inte en klassisk charkbricka.

Här har Xavier Vignon tappat flaskorna med 100 procent grenache som mestadels har lagrats på ståltank för att sätta fokus på den rena frukten och den silkiga strukturen.

 

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Xavier Vignon är en man och vinproducent med mycket erfarenhet och kunskap. Xavier har arbetat under 34 skördar både på södra och norra halvklotet som konsulterande vinmakare. Han har arbetat mycket i Champagne och har bland annat haft ett flertal uppdrag i södra Rhônedalen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.