Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Xavier Vignon Muscat de Beaumes de Venise 2019
Mångsidigt fruktigt sött vin Xavier Vignon Muscat de Beaumes de Venise
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Rhonedalen
NR 8377
119,-
15%
375 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mångsidigt fruktigt sött vin

Xavier Vignon Muscat de Beaumes de Venise


Xavier Vignon Muscat de Beaumes de Venise från Södra Rhônedalen är ett parfymerat sött vin på Muscat Petit Grains, som kittlar hela vägen upp i gommen. Doft och smak är som en bukett av blommor och persikor kryddat med bergamottstinnt Earl Grey-te.

”Det här vinet sitter som en smäck inför stundande julmys med sina toner av saffran, marsipan och sultanrussin.” –Andreas Grube

Passar som hand i handske till en liten anklevermousse eller en fet paté. Och för den sockertokige går det bra med nästan vilken fruktig dessert som helst!

Se när Wine Table provar vinet här.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Xavier Vignon är en stor vinproducent i som bland annat är erkänd för sina vinblends och då särskilt från appellationen Châteauneuf-du-Pape. Vignon började producera vin under egen etikett 2002 och köper in viner från olika vinbönder som blandas och buteljerar. Beaumes de Venise ligger strax nordost om staden Avignon i södra Rhône.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.