Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

XavierVignonMuscatdeBeaumesdeVenise_winetable
Xavier Vignon Muscat de Beaumes de Venise 2019 Perfekt att servera till allt från fruktdesserter och jordgubbar med glass till mögelostar.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Rhonedalen
NR 8377
129,-
15%
375 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Xavier Vignon Muscat de Beaumes de Venise 2019

Perfekt att servera till allt från fruktdesserter och jordgubbar med glass till mögelostar.


Xavier Vignon Muscat de Beaumes de Venise 2019 från Södra Rhônedalen. Parfymerat sött vin på Muscat Petit Grains, som kittlar hela vägen upp i gommen. Doft och smak är som en bukett av blommor och persikor kryddat med bergamottstinnt Earl Grey-te. Passar som hand i handske till en liten kycklinglevermousse eller en fet paté. Och för den sockertokige går det bra med nästan vilken fruktig dessert som helst!

Doft och smak är som en bukett av blommor och persikor kryddat med bergamottstinnt Earl Grey-te!

Se när Wine Table provar vinet: här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Xavier Vignon är en stor vinproducent i som bland annat är erkänd för sina vinblends och då särskilt från appellationen Châteauneuf-du-Pape. Han började producera vin under egen etikett 2002 och köper in viner från olika vinbönder som han blandar och buteljerar. Beaumes de Venise ligger strax nordost om staden Avignon i södra Rhône.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.