Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Krispiga getostkrustader
Charles Heidsieck Blanc de Blancs Brut

I glaset

Charles Heidsieck Blanc de Blancs Brut

Läs mer

Krispiga getostkrustader

Bild på Maja Berthas
Maja Berthas Redaktör & Vinskribent

Majas krispiga getostkrustader med rostade pinjenötter, getost och färsk timjan passar perfekt till ett glas klassisk champagne!


I glaset

Charles Heidsieck Blanc de Blancs Brut

Läs mer
Bild på Charles Heidsieck Blanc de Blancs Brut

Ingredienser

Krustader
Krämig getost
Färskost (typ Philadelphia)
Skal av riven citron
Färsk timjan
Honung
Pinjenötter
Salt och peppar

Gör såhär:

  • 1. Börja med att rosta pinjenötterna i en torr panna tills dom fått lite färg.
  • 2. Blanda sedan getost, färskost, citronzest och hackad färsk timjan i en liten bunke. Smaka av med salt och peppar. Droppa sedan i lite honung efter smak. Rör om.
  • 3. Klicka ut getoströran i krustaderna och toppa med rostade pinjenötter.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.