Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Lyxiga snittar med anklever
Henriot Millésimé Brut 2012

I glaset

Henriot Millésimé Brut 2012

Läs mer

Lyxiga snittar med anklever

Maja Berthas Redaktör & Vinskribent

Ta del av Maja Berthas smörstekta lyxsnittar med anklever, skinka och ljuv tryffelhonung.


I glaset

Henriot Millésimé Brut 2012

Läs mer
Bild på Henriot Millésimé Brut 2012

Ingredienser

Vitt bröd
Smör
Rökt skinka
Anklever (mousse/terrin)
Tryffelhonung
Salt och peppar
Persilja

Gör såhär:

  • 1. Skär det vita bröder i små fyrkanter (2,5×2,5cm). Stek dessa i rikligt i smör tills dom är gyllenbruna. Lägg dom sedan på lite hushållspapper för att svalna.
  • 2. Skär sedan lika stora fyrkanter av den rökta skinkan.
  • 3. Bred ut lite anklever på de stekta bröden, toppa med skinkbiten samt droppa över lite tryffelhonung. Dra sedan ett varv med salt- och pepparkvarnen över den lilla toasten. Dekorera gärna med en liten persiljekvist.

Mer inspirerande läsning


De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.