Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Lax– och pepparrotssnittar
Louis Roederer Rosé 2015

I glaset

Louis Roederer Rosé 2015

Läs mer

Lax- och pepparrotssnittar

Bild på Maja Berthas
Maja Berthas Redaktör & Vinskribent

Smaka på Maja Berthas lax- och pepparrotsdröm på rågkex toppat med finhackad gräslök. Perfekt att kombinera till roséchampagne!


I glaset

Louis Roederer Rosé 2015

Läs mer
Bild på Louis Roederer Rosé 2015

Ingredienser

Rågkex (färdigköpta)
Varmrökt lax
Färskost (typ Philadelphia)
Pepparrot (på tub)
Äpple
Finhackad gräslök

Gör såhär:

  • 1. Blanda den varmrökta laxen med färskost i en skål.
  • 2. Hacka det gröna syrliga äpplet i små bitar och vänd ner detta i laxröran. Smaksätt sedan med önskad mängd av pepparroten samt salt och peppar.
  • 3. Klicka ut laxröran på de små brödbitarna och toppa med finhackad gräslök.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.