Spritfest och livsfarlig blåsfisk på menyn när Asiens bästa krogar korades
Wine Tables krönikör Anna Norström har varit i Seoul och bevittnat den lokala World’s 50 Best Restaurants under pompa och ståt, här får ni hennes vittnesmål.
Visst handlar passionen för vin om den underbara upplevelsen av äkta vara i glaset, just i stunden, men egentligen om så mycket mer. Om dedikerade, småskaliga vinbönder, satsningar med stort hjärta och tålamod. Om knotiga gamla stockar som väcks till liv, kärleken till platsen och arvet. Om ärlighet och äkta engagemang. Berättelser om hantverksviner och deras producenter blir ett passionerat bidrag till hållbarhetsarbetet. Många år som kommunikationsstrateg och creative director plus gediget vinintresse och sommelierutbildning är grunden för berättandet och ambitionen att bidra till bättre vinupplevelser.
Wine Tables krönikör Anna Norström har varit i Seoul och bevittnat den lokala World’s 50 Best Restaurants under pompa och ståt, här får ni hennes vittnesmål.
Den svenska Michelinrestaurangen Aloë öppnar systerkrog i Ryssland. Wine Table och krönikör Anna Norström är först med att kommentera den kontroversiella nyheten
Wine Tables krönikör Anna Norström tar ett grepp om flygplansmatens vara eller icke vara och hon räds inte att sätta sina tankar på pränt.