Ramos Reserva
Ramos Reserva är en trio i portugisiska druvor där aragonêz (även känd som tempranillo) spelar huvudrollen. Smaken är sådär bärigt läcker med inslag av blåbär, björnbär, plommon en knivsudd lakrits och en dusch violtabletter.
Ramos Reserva är en trio i portugisiska druvor där aragonêz (även känd som tempranillo) spelar huvudrollen. Smaken är sådär bärigt läcker med inslag av blåbär, björnbär, plommon en knivsudd lakrits och en dusch violtabletter.
Julimånads första av två lanseringar i tillfälliga sortimentet bjuder på många godingar. Pär Strömberg har provat de flesta och valt ut de bästa.
Andreas Grube har besökt Ästad Vingård där även källarmästare Emma Ziemann nyss tilldelades ”Guide Michelin Sommelier Awards”.
I det sjunde numret av vårt magasin får du följa med till Sara Vezza i Piemonte. Vi bjuder även på 5 frågor och svar om rosé, vilket glas du ska välja till ditt sommarvin och en granskning om vin på burk – framtid eller inte? Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!
Pär Strömberg har Nyprovat sommarens första lansering i tillfälligt sortiment. Ett fullmatat släpp av härliga sommarviner.
En halvflaska som är friskt fruktigt, pärlande och lite bubbligt med smak av vita blommor, citrus, päron och fläder. Ett lättsamt vin som är krämig med en behaglig fin bubbla och en finish som är extra fräsch! Ett bra allroundvin som bör serveras svalt, passar fint som aperitif, till desserter eller ost.