Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Wine Table Dignitat Cava Spanien
Dignitat Cava Brut Nature Torrt, fruktigt och fräscht mousserande vin.
Produkttyp Mousserande vin
Land/Region Spanien, Katalonien
NR 78768
115,-
11,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Dignitat Cava Brut Nature

Torrt, fruktigt och fräscht mousserande vin.


Dignitat Cava är ett torrt, fruktigt och fräscht mousserande vin. Här finner vi inslag av citrus, gröna äpplen, kex och mineral med en lång eftersmak, med fruktig syra och toner av brioche, äpple och nötter. Cavan har en frisk doft av äpplen, päron och citrus. Fantastisk cava för alla tillfällen.

”Fantastisk cava för alla tillfällen.”

Servera den gärna sval vid allt ifrån festliga tillfällen som välkomstbubbel, som till vardagsbubbel. Perfekt som matvin till skaldjur och fisk. Testa gärna tillsammans med ostron. Självklart har Wine Table utsökta recept på ostron på två sätt.

Här kan du även läsa om Dignitat Cava Rosé Brut – fruktigt mousserande vin med friska bubblor!

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Josep Masachs drivs av 4e generationen familjemedlemmar med Alex Ruiz Masachs som chef-vinmakare. Redan under romartiden planterade man druvorna på de kalk- och mineralrika jordarna där familjen driver sin vingård. De 150 hektaren, varav 50 är ekologiska, trivs i det tempererade klimatet  i Vilafranca de Penedès i hjärtat av Katalonien, bara 5 mil väster om Barcelona.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.