Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Läs Wine Tables senaste magasin!

Läs Wine Tables senaste magasin!

Wine Table strävar efter att använda den goda drycken som en inspirationskälla för att skapa en festlig stämning i vardagen. I vårt sjunde magasin får du följa med till Sara Vezza i Piemonte. Vi bjuder även på 5 frågor och svar om rosé, vilket glas du ska välja till ditt sommarvin och en granskning om vin på burk – framtid eller inte? Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!

Wine Table Issue #7

Issue #7 – Maj 2023

I det sjunde numret av vårt magasin får du följa med till Sara Vezza i Piemonte. Vi bjuder även på 5 frågor och svar om rosé, vilket glas du ska välja till ditt sommarvin och en granskning om vin på burk – framtid eller inte? Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!

Gillade du vårt magasin?  Vad bra, här hittar du hela sex nummer till!


Wine Table Issue #6

Issue #6 – Mars 2023

I det sjätte numret av vårt tryckta magasin får du bland annat följa med till Terreno i Toscana för ett möte med Sofia Ruhne. Vi bjuder även på åtta pang pinot noir och historian om vinlandet Georgien. Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!

Gillade du vårt magasin?  Vad bra, här hittar du hela fem nummer till!


Wine Table Issue #5

Issue #5 – December 2022

I det femte numret av vårt tryckta magasin får du hänga med till soliga Mallorca, Sydafrika och upptäcka den växande vinnäringen i Japan. Samt mycket mer! Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!


Wine Table Issue #4

Issue #4 – September 2022

I det fjärde numret av vårt tryckta magasin bjuder vi på allt från från fantastiska vinfynd i det fasta sortimentet till reportage om egensinniga vinmakare och mysiga vinbarer runt om i Malmö.


 

Wine Table Issue #3

Issue #3 – Maj 2022

Upptäck fantastiska mingelviner och läskande sommarbärs – läs reportage från Toscana, Tasmanien och dröm dig bort till spännande vinhak runt om i Göteborg.


 

Wine Table Issue #2

Issue #2 – Mars 2022

Ta del av det bästa ur Systembolagets beställningssortiment, följ med till saltstänkta Medelhavsöar och häng på till alla grymma vattenhål runt om i Stockholm. Vintips, recept och mycket mer kan du om läsa här!


 

Wine Table Issue #1

Issue #1 – December 2021

Följ med oss när vi besöker Skåne och vinmakaren Jesper Friberg som söker nya uttryck för svenskt vin. Samt hur renässansmannen Sigurd Wongraven i vårt grannland Norge har rönt stora framgångar med både sitt band Satyricon och sina viner under namnet Wongraven Wines.

Winetable Symbol

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.