Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Läs Wine Tables sjunde magasin!

Läs Wine Tables sjunde magasin!

Lästid: 2 minuter

Wine Table strävar efter att använda den goda drycken som en inspirationskälla för att skapa en festlig stämning i vardagen. I vårt sjunde magasin får du följa med till Sara Vezza i Piemonte. Vi bjuder även på 5 frågor och svar om rosé, vilket glas du ska välja till ditt sommarvin och en granskning om vin på burk – framtid eller inte? Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!

Wine Table Issue #7

Issue #7 – Maj 2023

I det sjunde numret av vårt magasin får du följa med till Sara Vezza i Piemonte. Vi bjuder även på 5 frågor och svar om rosé, vilket glas du ska välja till ditt sommarvin och en granskning om vin på burk – framtid eller inte? Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!

 


Gillade du vårt magasin?  Vad bra, här hittar du hela sex nummer till!


Wine Table Issue #6

Issue #6 – Mars 2023

I det sjätte numret av vårt tryckta magasin får du bland annat följa med till Terreno i Toscana för ett möte med Sofia Ruhne. Vi bjuder även på åtta pang pinot noir och historian om vinlandet Georgien. Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!

Gillade du vårt magasin?  Vad bra, här hittar du hela fem nummer till!


Wine Table Issue #5

Issue #5 – December 2022

I det femte numret av vårt tryckta magasin får du hänga med till soliga Mallorca, Sydafrika och upptäcka den växande vinnäringen i Japan. Samt mycket mer! Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!


Wine Table Issue #4

Issue #4 – September 2022

I det fjärde numret av vårt tryckta magasin bjuder vi på allt från från fantastiska vinfynd i det fasta sortimentet till reportage om egensinniga vinmakare och mysiga vinbarer runt om i Malmö.


Wine Table Issue #3

Issue #3 – Maj 2022

Upptäck fantastiska mingelviner och läskande sommarbärs – läs reportage från Toscana, Tasmanien och dröm dig bort till spännande vinhak runt om i Göteborg.


Wine Table Issue #2

Issue #2 – Mars 2022

Ta del av det bästa ur Systembolagets beställningssortiment, följ med till saltstänkta Medelhavsöar och häng på till alla grymma vattenhål runt om i Stockholm. Vintips, recept och mycket mer kan du om läsa här!


Wine Table Issue #1

Issue #1 – December 2021

Följ med oss när vi besöker Skåne och vinmakaren Jesper Friberg som söker nya uttryck för svenskt vin. Samt hur renässansmannen Sigurd Wongraven i vårt grannland Norge har rönt stora framgångar med både sitt band Satyricon och sina viner under namnet Wongraven Wines.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.