Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

basserman jordan riesling
Bassermann-Jordan Riesling Trocken 2021 Charmig, ekologisk riesling med gul frukt, äpplen och aprikos från anrika Basserman-Jordan
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Tyskland, Pfalz
NR 79332
169,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Bassermann-Jordan Riesling Trocken 2021

Charmig, ekologisk riesling med gul frukt, äpplen och aprikos från anrika Basserman-Jordan


Ett riktigt charmtroll till riesling det här! Givetvis finns den riesling-typiska syran som en stadig pelare i mitten, men här finns också charmig frukt som drar åt det gula, med gott om äpplen och aprikos. Skolboksexempel på riesling från Pfalz.

Perfekt till skaldjur, fisk eller vegetariska rätter.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Basserman-Jordan är en anrik vinproducent som grundades redan 1718 i Pfalz och har sedan starten lett utvecklingen i sin del av vinvärlden när det kommer till allt från vinodling till diverse regelverk kring vinproduktion. Idag äger företaget 49 hektar vingårdar med vingårdsspecifika lägen. Vinodlingarna är ekologiskt skötta och flertalet toppklassade, merparten odlar dessutom riesling

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.