Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

grab_a_bottle_Les_griottes
Beaujolais Nouveau Les Griottes, 2021 Klassisk beaujolais nouveau i lätt och charmig stil
Produkttyp rött vin
Land/Region Frankrike
NR 53873
149,-
12,5%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Beaujolais Nouveau Les Griottes, 2021

Klassisk beaujolais nouveau i lätt och charmig stil


Klassisk beaujolais nouveau i lätt och charmig stil. I doften hittar du massor med färska bär, både röda och mörka, tillsammans med florala toner och viol. Smaken är frisk, ung och bärdriven med gott om körsbär och hallon, toppat med pigg syra och silkeslen eftersmak. Vinet viniferas med naturlig jäst.

Det här vinet dricks fint på egen hand, gärna svalt och i stora kupor, men det sitter också fint till exempelvis patéer, chark, fågel och fisk. Eller varför inte spara en flaska och korka upp till den kommande julskinkan?

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Domaines Pierre-Marie Chermette ägs av familjen Chermette sedan 1700-talet. Till en början hade man bara 15 hektar vinmark i Pierres Dorées i södra Beaujolais, men idag äger man vingårdar även i cru-appellationerna Fleury, Brouilly och Moulin-à-Vent. Chermette var också en av de första producenterna i Beaujolais som började följa principerna för hållbar odling med manuell skörd, druvsortering och endast naturlig jäst.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.