Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Cava Pinot Noir Rosé Organic 1+1=3 Reserva Familia
Cava Pinot Noir Rosé Organic 1+1=3 Reserva Familia Ett vin som levererar väldigt mycket njut för liten peng
Passar till
Smakikon för drycken: AperitifSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: GrönsakerSmakikon för drycken: Sällskapsdryck
Produkttyp Mousserande
Land/Region Spanien, Cava
NR 2216
129,-
11.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Cava Pinot Noir Rosé Organic 1+1=3 Reserva Familia

Ett vin som levererar väldigt mycket njut för liten peng


Ett vin som levererar väldigt mycket njut för liten peng, med både rödbärighet, syrlig fräschör och hyfsat stadig botten. I doft och smak blommar både röda äpplen, blodapelsin, smultron, ljus nougat och lite mariekex, toppat med en lätt örtig kryddighet.

Slå upp i stora kupor och låt doften kittla näsan. Gott att dricka på egen hand för att förgylla såväl vardag som helg, men sitter också grymt snyggt både till en kantarelltoast och färska skaldjur.

I doft och smak blommar både röda äpplen, blodapelsin, smultron, ljus nougat och lite mariekex, toppat med en lätt örtig kryddighet.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

1+1=3 grundades 1985 i Font-Rubí, i närheten av Barcelona. Företaget gör både flera olika viner och däribland just cava. Hela produktionen är ekologiskt certifierad och vinmakare är Josep Piñol.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.