Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Château Cadet-Bon Ett utmärkt val för dig som uppskattar eleganta och sofistikerade Bordeaux-viner.
Passar till
LammNötVilt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Bordeaux
NR 91147
399,-
14.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Château Cadet-Bon

Ett utmärkt val för dig som uppskattar eleganta och sofistikerade Bordeaux-viner.


Château Cadet-Bon erbjuder rika och fylliga smaker av mörka bär, plommon och körsbär, med subtila inslag av kryddor, cederträ och vanilj. Dess struktur är vanligtvis silkeslen och välbalanserad, med mjuka tanniner och en lång, behaglig finish.

“I allt högre grad har Cadet Bon övergett de klassiska Bordeaux-ekfaten om 225 liter och använder istället större fat på 500 och 600 liter, vilket gör att vinerna behåller mer fräschör och egen druvkaraktär.”

Det är ett utmärkt val för dem som uppskattar eleganta och sofistikerade Bordeaux-viner. Gott till vilt- eller nötkött. Vad sägs om lammentrecôte med örttäcke och potatissallad.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Château Cadet-Bon, beläget i Saint Emilion, bär på en rik historia och en passion för vinmakning som sträcker sig över generationer. År 2001 tog Michèle och Guy Richard över slottet och började forma dess framtid. År 2021 nådde de en viktig milstolpe när de blev officiellt ekologiskt certifierade. På de sju hektar mark som egendomen omfattar, är sex vigt åt vinstockar. Här trivs framför allt merlot, som utgör cirka 80 procent av odlingarna.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.