Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Winetable Colle Reale Prisvärt rosévin
Colle Reale Cerasuolo Rosé Prisvärt och läskande gott året om.
Produkttyp Rosévin
Land/Region Italien, Montepulciano d'Abruzzo
NR 2242
99,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Colle Reale Cerasuolo Rosé

Prisvärt och läskande gott året om.


Colle Reale Cerasuolo Rosé, Ekologisk montepulciano med frisk och fräsch doft. Rödbärig josig sval stil, helt torrt avslut med viss örtighet. Fruktigt och syrligt med grapefrukt och blodapelsin i förarsätet. Prisvärt och läskande gott året om. Passar utmärkt till sommarens sallader, rätter på fisk eller kyckling. Det här rosévinet gör sig otroligt bra som apéritif.

”Väldigt mycket vin för pengen.”

Andreas Grube, Juni 2022

Läs fler tips på prisvärda roséviner

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

2014 grundades Passione Natura. Här görs viner med långsiktig hållbarhet av Vinmakare Leonardo Pizzolo. Företaget fokuserar på att framställa skräddarsydda ekologiska viner. Passione Natura är ett skräddarsytt system som tar hand om allt från vingårdarnas skötsel och det låga skördeuttaget till själva vinifieringsprocessen. Systemet är utformat för att garantera högsta kvalitet på vinerna och säkerställa att varje steg i produktionen är spårbart in i minsta detalj.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.